Dell Latitude E5470

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude E5470 vállalati laptop továbbra is az ellenálló laptopok magasabb osztályát bővíti, és hangsúlyt helyez a hosszú távú megbízhatóságra és sokoldalúságra. Az egyre népszerűbb ultrabookokhoz képest a Latitude E5470 gazdagabb csatlakoztatási és bővítési lehetőségeket kínál. Négymagos processzort is tartalmazhat, és gyors DDR4 memóriával működik. Tartalmazhat dedikált grafikus kártyát is, amely nem elvárható az ultrabookok esetében. A laptop súlya mindössze 1,7 kg, ami igazán alacsony érték a 14 "-os átlónál és ellenálló váznál. Ha egy modern laptopot keres, akkor érdemes megfontolni a Latitude E5470 készüléket.

Tudjon meg többet a Dell Latitude E5470-ről, amely józan választás mindennapi használatra.

Ha az E5470-es sorozat nem elég, akkor az újabb generáció, a Dell Latitude 5480 érdekelheti. Ha a kisebb, 12,5 hüvelykes modell jobban megfelel, nálunk a Dell Latitude E5270. További használt laptopok találhatók a használt laptopok részben.

Videó
Termékek szűrése paraméterek szerint
Kijelző
Processzor
Modell
Operációs rendszer
Grafikai kártya
Merevlemez
Portok
USB-C
HDMI
VGA
DVI
COM
DisplayPort
Operációs memória
Operációs memóriája tárolókapacitása
Felszerelés
Kiválasztott szűrők törlése