Dell Latitude E6220

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude E6220 laptopok kompaktak és rendkívül ellenálló a szerkezetük. A vázat Tri-Metal változat védi, a MIL-STD 810G katonai szabvány alapján tesztelve extrém hőmérsékletben, rezgéssel és porban. A kijelző fedelét eloxált alumínium védi, és a testhez erős acél pántokkal van hozzáerősítve. Amint meg tudja ítélni a fotók alapján, a robusztus kialakítás egyáltalán nem akadálya a modern dizájnnak.

A laptopokat Intel Intel QM67 Express chipset-tel és többmagos Intel Core i3-tól, de akár Intel Core i7-ig terjedő processzorok egyikével kínáljuk . A képmegjelenítés az Intel HD Graphics 3000M grafikai chip segítségével történik. A 12,5" kijelzővel a laptopok nagyon szépek, 30,9 cm x 2,5 cm x 22,6 cm méretűek, és csak 1,44 kg a tömegük akkumulátorral együtt. Az antireflex bevonat 1366x768 felbontást kínál.

Ha az E6220 sorozat túlságosan drága az Ön céljaira, akkor hasonló gépeket megnézhet a mini laptopok kategóriában. Érdekelheti egy nagyon népszerű 14 "modell, a Dell Latitude E6420. A használt laptopok megtalálhatók a használt laptopok részben.

Bővebben

Videó