Dell Latitude E6320

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude E6320 jellemzője a tömörség, a tartósság, a biztonság és az elegáns kialakítás. A vázat a Tri-Metal védi, a MIL-STD 810G katonai szabvány szerint tesztelték. A kijelző fedele eloxált alumíniumból készült, a billentyűzet ellenáll a ráöntött folyadéknak, , tömítéssel védett LCD panel, amely megerősített acél pántokra van felfüggesztve. A beépített szabadesés szenzor megvédi a meghajtót, ha leesik a laptop. A sarkait magnéziumötvözet védi és a Dell Data Protection technológiával a szoftver biztonságára is támaszkodhat.

Remek hozzáférést biztosít a kényelmes bővítéshez és a kulcsfontosságú alkatrészek szervizeléséhez a praktikus ajtó. Az Express Charge technológia kb. egy óra alatt 80% -ra tölti fel a laptop akkumulátorát. A munka hatékonysága és kényelme érdekében használhatja a kijelző 180 fokos állítható képességét.

A laptopokat Imobil Intel QM67 Express chipset-tel és többmagos Intel Core i3-tól, de akár Intel Core i7-ig terjedő processzorok egyikével kínáljuk. A képmegjelenítés az Intel HD Graphics 3000 grafikus chipen alapul, 13,3" kijelzővel 33,5 cm x 3 cm x 22,3 cm-es, és a tömegük1,65 kg az akkumulátorral együtt. A fényvisszaverő kijelző 1366x768 felbontást kínál.

Ha az E6320 széria túlságosan drága az Ön számára, megnézheti az előző generációt a Dell Latitude E6410 14 "kijelzővel. Érdekelheti 14" modell is, a Latitude E6420. További használt laptopok találhatók a használt laptopok címszó alatt.

Bővebben

Videó