Dell Latitude E6330

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude E6330 a mobilitás, a tartósság, a teljesítmény és a prémium megjelenés kombinációja. Ezt a számot be lehet azonosítani a Dell Latitude cikkben leírtak szerint. Az E6330 váza Tri-Metal kivitelezésű, a MIL-STD 810G katonai szabvány alapján tesztelve terhelésnél és nehezített körülmények között. A merevlemez rezgésbiztos, gumiszigeteléssel, billentyűzet ellenáll a ráöntött folyadéknak és nem kell aggódnia a leeső gombokért, ahogyan más gyártók notbookjainál. Az adatvédelmet egy szabadesés szenzor biztosítja, amely ha hirtelen esést érzékel a laptopon, megvédi a merevlemezt a sérülésektől.

A laptopok Mobile Intel QM77 Express chipset-tel és négymagos processzorral kerültek pultra, az Intel Core i3-tól az Intel Core i7-ig terjedő processzorok egyikével. A képmegjelenítést az Intel HD Graphics 3000/4000 grafikai chip gondoskodik. A 13,3"kijelzővel a laptopok kompakt mérete 33,5 cm x 3 cm x 22,3 cm, és a tömege csak 1,6 kg akkumulátorral együtt. A kijelző 1366x768 felbontású, 13,3" és finoman részletes. A készülék kompakt mérete ellenére optikai DVD-meghajtót is tartalmaz. Még a csatlakozás területén sem marad le.

Ha az E6330 sorozat túl drága az Ön céljaira, megnézheti az előző generációs Dell Latitude E6320 olcsóbb laptopját. Ez a 14" modell, a Latitude E6430 is érdekelheti. A használt laptopok megtalálhatók a használt laptopok részben.

Bővebben

Videó