Dell Latitude E6520

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude E6520 laptopokra a billentyűzet narancssárga körvonalai és a minőségi kivitelezés a jellemző. A vázat a Tri-Metal védi, a MIL-STD 810G katonai szabvány alapján tesztelve. A billentyűzet ellenáll a ráöntött folyadéknak, az LCD képernyőt tömítések és ütéscsillapítók védik. A laptop mechanikai sérülése soha nem lehetetlen, de a Dell Latitude E6520 sérülése normál körülmények között rendkívül valószínűtlen, még akkor is, ha ilyen stílusos kivitelezésű.

A laptopokat Intel Intel QM67 Express chipset-tel és négymagos Intel Core i5, de akár Intel Core i7 processzorral kínáljuk. A képmegjelenítés alapja az Intel HD Graphics 3000 grafikus chip, vagy az NVIDIA NVS 4200M grafikus kártya 512 MB DDR3 memóriával. 15,6" kijelzővel a laptopok 38,4 cm x 3,4 cm x 25,8 cm méretűek, és csak 2,5 kg a tömegük. Az eszköz optikai DVD-meghajtót, szükséges vezeték nélküli csatlakozást és különféle csatlakozókat is biztosít.

Ha az E6520 sorozat túl drága az Ön céljaira, akkor megnézheti az előző generációs Dell Latitude E6510 olcsóbb laptopot. Érdekelheti 14" modell is, a Latitude E6420. További használt laptopok találhatók a használt laptopok részben.

További információkat angol nyelven a gyártó hivatalos honlapján talál.

Bővebben