Dell Latitude E7240

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 690 0477 telefonszámon vagy az info@technimax.hu e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude E7240 mérete kicsi, de teljesítménye nagy. A tartós alumínium váz és a por bevonatú bázis garantálja az extra ellenállást és a prémium megjelenést. A gép mindössze 2 cm vastag, és 1,36 kg súlyával együtt ideális társa lesz az utazások során. Az SSD-nek köszönhetően az ultrabook nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, így az adatok mechanikai sérülésektől való védelme még nagyobb. A kiválasztott modellek érintőképernyős kijelzőjét szénszállal van erősítve, és Corning Gorilla Glass NBT üveg védi, így érzékenységére, optimális fényerőre és hosszú élettartamra számíthat.

A még nagyobb biztonság érdekében az ultrabook az ujjlenyomat-olvasót és érintés nélküli intelligens kártya-olvasót kínál. A gépeket kis feszültségű 4. generációsIntel Core i3, de akárIntel Core i7terjedő processzorok egyikével kínáljuk. A képmegjelenítésről a fejlett Intel Integrated HD Graphics 4400 grafikai chip gondoskodik. 12,5" kijelzővel a laptopok nagyon kompaktak, 31cm x 2 cm x 21,1 cm méretűek és tömegük csak 1,36 kg. A kijelző 1366x768 vagy Full HD 1920x1080 felbontású a konkrét modelltől függően.Szükséges továbbá a gyors RAM memória 1600 MHz frekvenciával és 16 GB-val.

Ha az E7240 széria nem alkalmas az Ön céljaira, akkor kereshet olcsóbb laptopokat 14"-os kijelzővel. Érdekelhetné olyan modell is, amelyiknek 10“-tól 13“-ig "lehet a kijelzője,a Dell Latitude E7440. További használt laptopok találhatók a használt laptopok részben.

Bővebben"

Videó