Dell Latitude E7250

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude E7250 Ultrabook egy vékony 12,5"-os, 2 cm szélességű gép. A kis tömegének és tartós prémiumváznak köszönhetően öröm utazni a géppel. Még az akkumulátor sem hagyja cserben, amelyet kímél az energiatakarékos ULT processzor. Ezután az irodában is használhatja kompatibilitását a jól ismert Dell PR02X és PR03X dokkoló állomásokkal. A Latitude E7250 ultrabook is hardvere készen áll a magas szintű biztonságos működéshez és a vállalati hálózat használatához.

További információkat a és az előző generációval való összehasonlítását megtalálja a Dell Latitude E7250 ultrabook recenziójában.

Ha az E7250-es sorozat nem elég, akkor vessen egy pillantást az újabb generációra, a Dell Latitude E7270-re. Van egy olcsóbb, 12,5 hüvelykes Dell Latitude E7240 modell is. További használt laptopok találhatók a használt laptopok részben.

Videó
Termékek szűrése paraméterek szerint
Kijelző
Processzor
Modell
Operációs rendszer
Grafikai kártya
Merevlemez
Portok
USB-C
HDMI
VGA
DVI
COM
DisplayPort
Operációs memória
Operációs memóriája tárolókapacitása
Felszerelés
Kiválasztott szűrők törlése