Dell OptiPlex 3060

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell OptiPlex 3060 három változatban, tower, SFF és micro változatban kapható. Ez egy irodai PC 8. generációs processzorral, Windows 11 támogatással, így nem kell aggódnia a következő években történő frissítés miatt.

Az OptiPlex 3060 a processzorok széles skáláját tartalmazhatja, a kétmagos Celerontól és Pentiumtól kezdve a négymagos Core i3-on át a hatmagos Core i5-ig. Az apró micro változatokban a processzorok alacsony fogyasztású változatait láthatjuk, amelyeket T betűvel jelölnek. A RAM DDR4 típusú, és akár 32 GB kapacitást is elérhet. A tower verzióba beilleszthető egy grafikus kártya is, az SFF-be pedig egy alacsony profilú kártya, de a micronak be kell érnie a CPU-ban integrált grafikus chippel. A grafikához azonban egyik változat sem tartalmaz kiegészítő tápegységet, így csak olyan kártyák választhatók, amelyek egy PCIe foglalaton keresztül 75 W-os tápegységgel is beérik. A kialakítástól függően 2,5" vagy akár 3,5" meghajtók is elférnek, de általában amúgy is mindenhol 2,5" SSD-k vagy kis M.2 lemezek vannak.

Ha a lehető legolcsóbb, Windows 11 támogatással rendelkező megoldást keresi, a Dell OptiPlex 3060 a megfelelő megoldás, mivel ez az első hivatalosan támogatott generáció. Több verziót a használt számítógépek részlegünkből választhat.

Videó