Dell OptiPlex 3070 SFF

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell OptiPlex 3070 SFF (small form factor) kialakítású modern és kompakt számítógép irodai vagy otthoni használatra. A 8. és 9. generációs Intel Core processzoroknak köszönhetően nagy teljesítményt kínál és támogatja a legújabb Windows 11-et. A processzorok általában 6 magosak, így teljesítményük jócskán megugrott a korábbi, 4 magos generációkhoz képest. Emellett az SFF kialakításába alacsony profilú PCIe kártyák is beilleszthetők, és így tovább bővíthetők a számítógép képességei.

További információkat olvashat blogunkon a Dell OptiPlex 3070 számítógép áttekintésében. A felújított számítógépek rovatban szűrve könnyedén válogathat teljes kínálatunkból.