Dell OptiPlex 3070 tower

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell OptiPlex 3070 legnagyobb változata a Tower. A tágas tok hatékony légkeringést és az alkatrészek hűtését biztosítja, különös tekintettel a processzorra, amely lehet 8. vagy 9. generációs Intel Core 6 maggal. A számítógép teljesítménye teljes méretű PCIe kártyákkal, például grafikus kártyával bővíthető. Arra azonban ügyelni kell, hogy a grafikát a számítógép áramforrása is táplálhassa, így a PCIe buszon keresztül kapjon tápellátást.

További információkat olvashat blogunkon a Dell OptiPlex 3070 számítógép áttekintésében. A felújított számítógépek rovatban szűrve könnyedén válogathat teljes kínálatunkból.