Dell OptiPlex 5060

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell OptiPlex 5060 nagy teljesítményt kínál modern kivitelben. Az Intel Core processzorok 8. generációját tartalmazza, amelyben megnövekedett a magok száma – a Core i3 már 4 magos, a Core i5 pedig 6 magos. Ebből kifolyólag érezhető a teljesítménybeli különbség az előző generációhoz képest. Továbbá DDR4 típusú memóriákkal vannak felszerelve, és a merevlemez is elérhető az ultragyors M.2 NVMe változatban. Az OptiPlex 5060 TPM 2.0 biztonsági modullal is rendelkezik, így készen áll a legújabb Windows 11 telepítésére.

A csatlakozók mennyisége a szekrény típusától (micro, SFF, tower) és az első eladáskor megadott specifikációtól függően változik. Például találhatunk olyan SFF-verziót, aminek csak 2x DisplayPortja van a videokimenetek közül, vagy olyan SFF-verziót, amelyik DisplayPort-okkal és HDMI-vel vagy VGA-val is rendelkezik. De mindig találunk 5x USB 3.1-et és 1x USB-C-t. Az RJ-45 hálózati csatlakozás és az audio csatlakozó természetes.

Ha modern számítógépet keres irodai vagy otthoni használatra, a Dell OptiPlex 5060 a legújabb, 2021-ben elérhető gép a felújított számítástechnika területén. A többmagos processzor és a Windows 11-re való felkészültség jó befektetéssé teszi az OptiPlex 5060-at hosszú évekre. De ha olcsóbb számítógépekre van szüksége, nézze meg az előző generációt, a Dell OptiPlex 7040-et.