Dell OptiPlex 7020

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell, az OptiPlex 7020 Tower, Desktop, Small Form Factor és Ultra Small Form Factor megbízható és igényesebb gépet kereső felhasználók számára készültek, üzleti vagy otthoni használatra. A megbízható és alig hibásodó Dell, amely egy alacsonyabb használt számítástechnikai gép árával párosul, megfelelő megoldás az Ön vállalkozásának. Az USFF kialakítás és az univerzális állvány segítségével biztonságosan csatlakoztathatja az OptiPlex 7010-et a monitor hátuljához, ami különösen alkalmas helyszűkében.Ezenkívül a számítógépeket környezetbarát módon alacsonyabb energiafogyasztás betartásával fejlesztették ki. Választahó Dell Data Protection adatvédelmi megoldások is rendelkezésre állnak.

A számítógépek Intel Q87 Express chipset-tel és négymagos Intel Core i5 processzorral rendelkeznek, akár negyedik generációs Intel Core i7 vagy kétmagos Core i3. A gyors DDR3 RAMhozzájárul a zökkenőmentes működéshez és a reakcióidőhöz. Ezt a modellt a Dell tesztelte és jóváhagyta, hogy kompatibilis legyen a Windows 10-zel. Új telepítőket is talál a Dell honlapján az említett rendszerhez. Az OptiPlex 7020-ról a hivatalos gyártó dokumentációjában olvashat.

Ha az OptiPlex 7020 sorozat nem megfelelő az Ön számára, megnézhet néhány hatékonyabb Dell Precision modellt. Érdekelheti az egy kicsit olcsóbb Dell OptiPlex 7010 számítógép is.További használt számítógépek találhatók a használt számítógépek részben.

Bővebben