Dell OptiPlex 7020

Rendezés
Termékek száma az oldalon
ÁFA mentes ár szerinti szűrés
Az aktuális szekcióban 1 termék van
-

Dell OptiPlex 7020 SFF számítógép

PCDELS7020042

SFF Intel Core i3 4150 3,5 GHz, 4 GB RAM, 256 GB SSD, Intel HD, DVD-RW, Windows 10 PRO

Raktáron 13 db
  Konfigurál

A Dell, az OptiPlex 7020 Tower, Desktop, Small Form Factor és Ultra Small Form Factor megbízható és igényesebb gépet kereső felhasználók számára készültek, üzleti vagy otthoni használatra. A megbízható és alig hibásodó Dell, amely egy alacsonyabb használt számítástechnikai gép árával párosul, megfelelő megoldás az Ön vállalkozásának. Az USFF kialakítás és az univerzális állvány segítségével biztonságosan csatlakoztathatja az OptiPlex 7010-et a monitor hátuljához, ami különösen alkalmas helyszűkében.Ezenkívül a számítógépeket környezetbarát módon alacsonyabb energiafogyasztás betartásával fejlesztették ki. Választahó Dell Data Protection adatvédelmi megoldások is rendelkezésre állnak.

A számítógépek Intel Q87 Express chipset-tel és négymagos Intel Core i5 processzorral rendelkeznek, akár negyedik generációs Intel Core i7 vagy kétmagos Core i3. A gyors DDR3 RAMhozzájárul a zökkenőmentes működéshez és a reakcióidőhöz. Ezt a modellt a Dell tesztelte és jóváhagyta, hogy kompatibilis legyen a Windows 10-zel. Új telepítőket is talál a Dell honlapján az említett rendszerhez. Az OptiPlex 7020-ról a hivatalos gyártó dokumentációjában olvashat.

Ha az OptiPlex 7020 sorozat nem megfelelő az Ön számára, megnézhet néhány hatékonyabb Dell Precision modellt. Érdekelheti az egy kicsit olcsóbb Dell OptiPlex 7010 számítógép is.További használt számítógépek találhatók a használt számítógépek részben.

Bővebben

Termékek szűrése paraméterek szerint
Processzor
CPU típus
CPU frekvencia
CPU (Benchmark) értékelése
Processzorok generációja
Modell és kivitelezés
Modell
Kivitelezés (CASE típus)
Operációs memória
Operációs memóriája tárolókapacitása
Operációs memóriája típusa
Grafikai kártya
Grafikai kártya típusa
Videokártya modell
Grafika értékelése (Benchmark)
Merevlemez
Merevlemez kapacitása
Merevlemez típusa
Portok
USB-C
USB 3.0
USB 2
HDMI
VGA
DVI
DisplayPort
eSATA/USB
RJ45
COM
LPT
PS2
Operációs rendszer
Windows 11 támogatás
Operációs rendszer
Felszerelés
Optikai meghajtó
Kiválasztott szűrők törlése