Dell OptiPlex 7050

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 690 0477 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell OptiPlex 7050 nagy teljesítményével és időtálló kialakításával beillik egy modern irodába. A 7. generációs processzorokkal, DDR4 memóriával és az M.2 merevlemezekkel a munka olyan gyorsan megy, ahogy az emberi tényező lehetővé teszi - nem kell várni, hogy a számítógép "végre befejezze". Három méret áll rendelkezésre: a legnagyobb tower, amely PCIe kártyákkal bővíthető, egy kompakt asztali SFF verzió, amely például monitor alá helyezhető, és végül egy miniatűr mikro verzió, amely könnyen elhelyezhető egy asztal lapja alá vagy a monitor hátulján. A Dell OptiPlex 7050 egy modern irodai megoldás, amely elődjeihez képest már kínál USB-C csatlakozót is.

Termékek szűrése paraméterek szerint
Processzor
Modell és kivitelezés
Operációs memória
Grafikai kártya
Merevlemez
Merevlemez kapacitása
Merevlemez típusa
Portok
Operációs rendszer
Operációs rendszer
Felszerelés
Kiválasztott szűrők törlése