Dell OptiPlex 7070

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell OptiPlex 7070 új teljesítményt hoz a 9. generációs Intel Core processzorokkal. Ezekben a high-end gépekben leggyakrabban hatmagos Core i5-öt találunk, de találhatunk nyolcmagos Core i7-et vagy akár i9-et is. Gyakoriak a nagy sebességű DDR4 memóriák és az ultragyors M.2 NVMe lemezek.

Az OptiPlex 7070 ismét három változatban vásárolható meg: micro, SFF (small form factor), tower. Míg a gépházak típusai alapvetően különböznek egymástól a fizikai méretben, minden kivitel teljesítményileg nagyon közel áll egymáshoz. A kis microban általában tenergiatakarékos T jelzésű processzorokat találunk, de egyébként az egyes verziók teljesítménye szinte megegyezik.

Ha a legjobb high-end kategóriás márkás irodai számítógépet szeretné, a felújított Dell OptiPlex 7070 a megfelelő választás 2022-ben. Az OptiPlex 7070 támogatja a Windows 11 operációs rendszert és megbízhatóan sok évig használhatja majd. Ha egy megbízható irodai számítógép olcsóbb változatát keresi, nézze meg az előző generációt, a Dell OptiPlex 7060 és a Dell OptiPlex 5060 modelleket.

További információért tekintse meg a Dell OptiPlex 7070 9. generációs CPU-ról szóló áttekintésünket.

Videó