Dell OptiPlex 7080 SFF

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell OptiPlex 7080 SFF egy kompakt asztali számítógép irodai használatra. A modern 10. generációs processzorok kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújtanak az igényes felhasználáshoz, és a legújabb Windows 11 futtatására is alkalmasak.

A számítógép 10. generációs Intel Core i3–i9 sorozatú processzorral van felszerelve. A leggyakrabban használt Core i5, amely ebben a generációban 6 maggal rendelkezik. 4 DIMM foglalatba összesen akár 128 GB DDR4 RAM telepíthető, amit a legtöbb felhasználó biztosan nem is fog használni. Akár 3 SATA csatlakozó és 2 M.2 bővítőhely áll rendelkezésre a meghajtókhoz, amelyek bőséges lehetőséget biztosítanak a jövőbeni bővítéshez. A 200 W-os áramforrás alacsony profilú grafikus kártyákat képes táplálni, amelyek elegendőek a PCIe bővítőhelyen keresztüli tápellátáshoz. Az alaplapon többek között 2 db DisplayPort 1.4-es csatlakozó is található.

A megbízható Dell OptiPlex 7080 SFF számítógép gyors és stabil működést biztosít, akár az irodában, akár otthon. Az egyszerű bővíthetőség további meghajtókkal és alacsony profilú PCIe-kártyákkal jó lehetőségeket kínál a jövőbeni módosításokhoz. Ha Önnek túl drága az OptiPlex 7080, akkor nézze meg az olcsóbb Dell OptiPlex 7040 számítógépeket.A teljes ajánlatot megtalálja a felújított számítógépek rovatunkban.