Dell OptiPlex 7080 tower

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell OptiPlex 7080 torony ennek a modellnek a legnagyobb változata. A tágas háznak köszönhetően a számítógép könnyen konfigurálható és bővíthető, így Precision vagy játék számítógépek szintjén is nagyon erős PC-vé varázsolható. Elvileg azonban továbbra is mindenekelőtt megbízható irodai PC.

Az alap a 10. generációs Intel Core processzor az i3–i9 sorozatban, míg a hatmagos Core i5 a legelterjedtebb. A DDR4 RAM számára 4 DIMM foglalat található, amelyek teljes kapacitása elérheti a 128 GB-ot. A merevlemezekre 4 db SATA és 2 db M.2 bővítőhely kerülhet, ami minden bizonnyal több, mint amennyit egy átlagos felhasználó használni fog. A tornyok érdekessége a tápegységek variálhatósága, melyek 260W, 360W, vagy 500W teljesítményűek lehetnek. Utóbbi forrással a számítógép akár 215 W-os teljesítményű grafikus kártyákat is képes táplálni, például az nVidia RTX 2070 Supert. Ezeknek a lehetőségeknek köszönhetően könnyedén tehetjük az OptiPlex 7080-at nagyon erős játékszámítógéppé vagy munkaállomássá CAD- vagy videószerkesztéshez.

Ha olyan modern számítógépet keres, amely nem okoz gondot a legújabb alkalmazásokkal és több monitoron végzett igényes munkával, és amelyet a jövőben tovább bővíthet, a Dell OptiPlex 7080 torony a megfelelő választás. Ha ez a modell túl drága számodra, akkor nézd meg például az olcsóbb Dell OptiPlex 7040. A teljes ajánlatot a felújított számítógépek rovatunkban találod.