Dell OptiPlex 7440 AIO

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

Egy megbízható számítógépet keres szép monitorral, amely nem foglal a szükségesnél több helyet? Akkor próbálja OptiPlex 7440 megoldást az All in One-tól. A 24" LCD monitor vázában rejlik minden PC komponens amely biztosítja az irodai alkalmazások hosszútávú és problémamentes működését.

Teljesítmény szempontjából egy 6. generációs Intel Core processzorról és egy DDR4- es RAM memória típusról van szó, hasonló, mint amit a Dell OptiPlex7040-es modelljében találhatunk. A gép könnyen megbirkózik az igényes irodai felhasználással. HDMI kimenetnek köszönhetően egy a második külső képernyő is csatlakoztatható hozzá. Ugyanakkor az AIO 7440 rendelkezik HDMI bemenettel is, így egy hagyományos számítógép 24" monitoraként is használható.

Az AIO kialakításban könnyebben kezelheti a vezetékeket is, mivel elegendő a klasszikus tápkábel vagy a hálózati csatlakozó kábel, valamint az egér billentyűzethez tartozó kábel. Ha azonban vezeték nélküli perifériákkal is rendelkezik, a kábelezést minimálisra csökkentheti. Az egység beépített hangfallal is rendelkezik, így nincs szükség külső audio megoldásra. Az All in One számítógépek egyszerűsége biztosan elnyeri tetszését.

Videó