Dell OptiPlex 780 desktop

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A használt Dell OptiPlex 780 asztali számítógép klasszikus asztali számítógép. Méretileg nagyobb, mint az SFF, de kisebb, mint a tower, valóban az asztalra való megjelölése szerint. Szilárd alvázának köszönhetően a monitort rá lehet helyezni, így helyet spórolhatunk az asztalon. A számítógépet függőlegesen és vízszintesen is használhatja. A gumi alátétek mindkét felületen megtalálhatók, és a belső alkatrészrögzítés ezen pozíciók bármelyikében zökkenőmentes működést biztosít. Az OptiPlex 780 desktop sokoldalú és megbízható gép mindennapi használatra.