Dell OptiPlex 990

A Dell OptiPlex 990 Mini-Tower, Desktop, Small Form Factor és az új Ultra Small Form Factoris kivitelezés olyan felhasználók számára készült, akik megbízható és hatékony mindennapi gépet keresnek. Kényelmes munkakörnyezet létrehozásához több monitor csatlakoztatható a számítógéphez.

Az USFF kialakítás és az univerzális állvány segítségével az OptiPlex 990 biztonságosan csatlakoztatható a monitor hátuljához, ami különösen alkalmas, ha kevés a hely. Ezenkívül a számítógépeket környezetbarát módon alacsonyabb energiafogyasztás betartásával fejlesztették ki, amelyet a Dell Energy Smart segít. Opcionális adatvédelmi megoldások is rendelkezésre állnak. Ez a modellvonal a grafikus kártya opciók nagy választékát kínálja.

A számítógép Intel Q67 Express chipset tartalmaz, és Intel Core i5 ig vagy Intel Core i7 processzorok egyikével kínáljuk. A gyors DDR3 RAM 16 GB-ra bővíthető. A számítógép mérete a kivitelezéstől függően változik, és megtalálható a gyártó hivatalos honlapján.

Ha az OptiPlex 990 sorozat nem elegendő az Ön számára, kereshet egy nagyobb teljesítményű Dell OptiPlex 7010 gépet. Érdekelheti az olcsóbb Dell OptiPlex 980 is. További minőségi, használt számítógépeket talál a Használt számítógépek részben.

Bővebben

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 690 0477 telefonszámon vagy az info@technimax.hu e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék