Dell OptiPlex FX170

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell OptiPlex FX170 vékony kliens különleges kivétel a mini számítógépek kínálatában. Ez alapjában véve olcsó berendezés, amelyet tulajdonságainak köszönhetően a vékony kliensek vagy terminálok közé sorolunk, főleg szerverek távoli eléréséhez használják. Nagyságuk és tömegük alapján az egyik legkisebb önállóan működő berendezés, amelyet kínálunk – paramétereivel kisebb és könnyebb, mint a Dell Venue 11 Pro táblagép.

Egy ilyen kisszámítógép rendelkezik olyan sajátosságokkal, amelyek meghatározzák annak használati lehetőségeit. A pozitív tulajdonságokat már említettük, a méretek (36 x 121 x 156 mm) és súly (0,6 kg), a nagyon alacsony 36 wattos tápegység, a majdnem nulla zaj a forgó ventilátor nélküli passzív hűtésnek köszönhetően, a mozgó alkatrészek hiánya, azaz éppen a ventilátoré és a HDD lemezé, valamint nagyon alacsony beszerzési és üzemeltetési költségek. A fentiekből adódóan vannak bizonyos korlátozások a teljesítményre - az energiahatékony Intel Atom processzor választása, a 2 GB RAM DDR 2 típusú memória és a 4 GB flash memória, amely helyettesíti a merevlemezt. A berendezésbe természetesen nem fért bele az optikai meghajtó.

Kis méretei ellenére az OptiPlex FX170 elegendő csatlakozást biztosít. Az elülső panelen a bekapcsoló gombon és jelző diódán kívül a fejhallgató és a mikrofon audio csatlakozóit találja, valamint két USB bemenetet. Hátul van egy RJ45 csatlakozó hálózati csatlakozáshoz, még két USB-port, egy DVI kimenet LCD monitor csatlakoztatásához, PS2 és tápcsatlakozó úgy, mint a laptopoknál.

Kellemes meglepetés az előre telepített Windows 7 operációs rendszer Embedded Standard verzióban, cseh lokalizációval, amelyet a készülék ára tartalmaz. A rendszergazdai fiókhoz való hozzáféréshez segít egy egyszerű használati utasítás a weben a Dell vállalattól. Ha egyszerű, és minden téren takarékos megoldást keres távoli eléréshez, akkor válasszon egy kifejezetten erre a célra tervezett terméket.

Videó
youtube_u1mLwgmdVhY