Dell PowerEdge R620

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

Egy használt Dell PowerEdge R620 szerver megbízható alapjává válhat üzleti hálózatának. Ez a megoldás különösen alkalmas olyan kisebb vállalatok számára, amelyeknek nincs szükségük rendkívül nagy teljesítményű szerverre, de szeretnének egy olcsó, mégis professzionális megoldást.

A PowerEdge R620 két aljzattal rendelkezik, amelyekbe legfeljebb 8 magos Intel Xeon processzorokat lehet beépíteni, így maximum egy 16 magos változatot építhetünk. A RAM DDR3-as, és akár 768 GB-ot is elérhet 24 bővítőhelyen. Az alacsony, 1U rackbe szerelhető kialakítás maximum 10 rekeszt kínál 2,5" meghajtók számára, amelyeket általában egy PERC H710 vezérlő kezel. A szerver két tápegységgel és iDRAC Enterprise távmenedzsment modullal is felszerelhető.

Ha olcsó, márkás szervert keres, a Dell PowerEdge R620 tetszeni fog. Használt szerverek részlegünkben további megbízható szervereket talál vonzó áron.

Videó