Dell PowerEdge R630

Rendezés
Termékek száma az oldalon
ÁFA mentes ár szerinti szűrés
Az aktuális szekcióban 1 termék van
-

Dell PowerEdge R630 szerver

SRVDEL1UR630002

1U, 2x Intel Xeon 10-core E5-2660 v3 2,6 GHz, 64 GB RAM DDR4, H730 mini, iDRAC, 8x 2,5" HDD keretek és előlap panel nélkül

Raktáron 7 db
  Konfigurál
Ingyenes szállítás

Ezen termék megrendelésével jogosult az egész rendelés ingyenes szállítására egész Magyarország területén.

A Dell PowerEdge R630 szerverek hosszú távú megbízhatóságukkal és könnyű kezelhetőségükkel tűnnek ki. A Dell nagy tapasztalattal rendelkezik a szerverek terén, és világszerte nagyvállalatoknál telepít PowerEdge rendszereket. A felújítási folyamatnak köszönhetően ezek a világszínvonalú rendszerek ma már a közepes és kisebb vállalkozások számára is megfizethetők.

A Dell PowerEdge R630 két Intel Xeon v4 processzorfoglalattal rendelkezik, amelyek mindegyike akár 22 maggal rendelkezhet. Összesen akár egy 44 magos szervert is építhetünk. A DDR4 RAM számára 24 bővítőhely áll rendelkezésre, amelyek kapacitása elérheti az 1,5 TB-ot. A lemezvezérlő általában PERC H730, de más változatokkal is találkozhatunk. Mivel alacsony, 1U kialakítású, maximum 8-10 2,5" meghajtó fér el benne, ami azonban sok esetben bőven elegendő. A tápellátásról 2 tápegység gondoskodik, a szervert pedig iDRAC Enterprise-szal kínálják.

Ha megbízható, nagy teljesítményű szervermegoldást keres, a Dell PowerEdge R630 nem fog csalódást okozni. Azonban más modellek is kaphatók, és megtalálhatók a használt szerverek részlegünkben.

Termékek szűrése paraméterek szerint
Modell
Modell
Processzor
CPU típus
Processzorok száma
CPU magok száma
CPU frekvencia
CPU megjelölés
CPU (Benchmark) értékelése
Operációs memória
Operációs memóriája tárolókapacitása
Operációs memóriája típusa
Merevlemez
Szabad pozíciók száma a HDD-re
Szabad pozíciók típusa a HDD-re
Merevlemezek teljesen
Merevlemezek száma
Operációs rendszer
Operációs rendszer
Kiválasztott szűrők törlése