Dell PowerEdge R630

Rendezés
Termékek száma az oldalon
ÁFA mentes ár szerinti szűrés
Az aktuális szekcióban 1 termék van
-

Dell PowerEdge R630 szerver

SRVDEL1UR630003

1U, 2x Intel Xeon 10-core E5-2660 v3 2,6 GHz, 32 GB RAM DDR4, H730 mini, iDRAC Enterprise, 8x SFF (2,5"), előlap panel nélkül

Raktáron 4 db
  Konfigurál
Ingyenes szállítás

Ezen termék megrendelésével jogosult az egész rendelés ingyenes szállítására egész Magyarország területén.

A Dell PowerEdge R630 szerverek hosszú távú megbízhatóságukkal és könnyű kezelhetőségükkel tűnnek ki. A Dell nagy tapasztalattal rendelkezik a szerverek terén, és világszerte nagyvállalatoknál telepít PowerEdge rendszereket. A felújítási folyamatnak köszönhetően ezek a világszínvonalú rendszerek ma már a közepes és kisebb vállalkozások számára is megfizethetők.

A Dell PowerEdge R630 két Intel Xeon v4 processzorfoglalattal rendelkezik, amelyek mindegyike akár 22 maggal rendelkezhet. Összesen akár egy 44 magos szervert is építhetünk. A DDR4 RAM számára 24 bővítőhely áll rendelkezésre, amelyek kapacitása elérheti az 1,5 TB-ot. A lemezvezérlő általában PERC H730, de más változatokkal is találkozhatunk. Mivel alacsony, 1U kialakítású, maximum 8-10 2,5" meghajtó fér el benne, ami azonban sok esetben bőven elegendő. A tápellátásról 2 tápegység gondoskodik, a szervert pedig iDRAC Enterprise-szal kínálják.

Ha megbízható, nagy teljesítményű szervermegoldást keres, a Dell PowerEdge R630 nem fog csalódást okozni. Azonban más modellek is kaphatók, és megtalálhatók a használt szerverek részlegünkben.

Termékek szűrése paraméterek szerint
Modell
Modell - szerver
Processzor
CPU típus
Processzorok száma
CPU magok száma
CPU frekvencia
CPU megjelölés
CPU (Benchmark) értékelése
Operációs memória
Operációs memóriája tárolókapacitása
Operációs memóriája típusa
Merevlemez
Szabad pozíciók száma a HDD-re
Szabad pozíciók típusa a HDD-re
Merevlemezek teljesen
Merevlemezek száma
Operációs rendszer
Operációs rendszer
Portok - switch
Kiválasztott szűrők törlése