Dell PowerEdge R710

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell PowerEdge R710 széria szerverei ideális megoldás a vállalkozása fejlesztésére és leegyszerűsíti az IT igazgatását. A bővített virtualizációs képességek, a jobb energiagazdálkodás és az innovatív irányítási eszközök csökkentik az üzemeltetési költségeket. Szerkezetileg ez egy Rack 2U szerver, amelynek belső elrendezése úgy van kialakítva, hogy a kábelek szervezése ne zavarja a légáramlást vagy az egyes komponensek elérését. Az LCD információs kijelzőn keresztül mindig áttekintést kap a szerver állapotáról, az áramellátásról és az üzemi hőmérsékletről. A PowerEdge R710 már a Dell szerverek tizenegyedik generációja, azzal az előnnyel, hogy ha megismerkedik az egyik generáció igazgatásával, megérti a következő generációt, amely könnyen navigálható.

A szerverek az Intel következő generációs Xeon Quad vagy Xeon Hexa Core processzorával működnek együtt az Intel QuickPath technológiával, hogy a számítástechnikai teljesítményben ne legyen hiány. A DDR3 operációs memóriának 18 DIMM bővítőhely áll rendelkezésre, amelynek köszönhetően 288 GB RAM memóriát használhat. További merevlemez-partíciókkal legfeljebb hat 3,5 "vagy nyolc 2,5" -es, 12TB teljes kapacitású merevlemez csatlakoztatható. Ezek a paraméterek számos PCI slottal, RAID vezérlőkkel és hálózati csatlakozási és távfelügyeleti képességekkel párosulva a Dell PowerEdge R710-t vonzó választássá teszik a sokoldalú szerver megoldáshoz.

JHa a Dell PowerEdge R710 széria túlságosan drága az Ön számára, nézze meg az alacsonyabb PowerEdge R410 széria szerverét. A Dell PowerEdge R620 szerverek nagyobb teljesítményt biztosítanak. A használt szerverek megtalálhatók a használt szerverek részben.

Bővebben

Videó