Dell PowerEdge R710

Rendezés
Termékek száma az oldalon
ÁFA mentes ár szerinti szűrés
Az aktuális szekcióban 2 termék van
-

Dell PowerEdge R710 szerver

SRVDEL2UR710025

2U, 2x Intel Hexa Core Xeon E5645 2,4 GHz, 8 GB RAM, 2,5" HDD, keretek, meghajtás és előlap panel nélkül

Raktáron Utolsó 2 darab

Dell PowerEdge R710 szerver

SRVDEL2UR710026

2U, 2x Intel Hexa Core Xeon L5640 2,27 GHz, 8 GB RAM, 2,5" HDD, keretek, meghajtás és előlap panel nélkül

Raktáron 3 db

A Dell PowerEdge R710 széria szerverei ideális megoldás a vállalkozása fejlesztésére és leegyszerűsíti az IT igazgatását. A bővített virtualizációs képességek, a jobb energiagazdálkodás és az innovatív irányítási eszközök csökkentik az üzemeltetési költségeket. Szerkezetileg ez egy Rack 2U szerver, amelynek belső elrendezése úgy van kialakítva, hogy a kábelek szervezése ne zavarja a légáramlást vagy az egyes komponensek elérését. Az LCD információs kijelzőn keresztül mindig áttekintést kap a szerver állapotáról, az áramellátásról és az üzemi hőmérsékletről. A PowerEdge R710 már a Dell szerverek tizenegyedik generációja, azzal az előnnyel, hogy ha megismerkedik az egyik generáció igazgatásával, megérti a következő generációt, amely könnyen navigálható.

A szerverek az Intel következő generációs Xeon Quad vagy Xeon Hexa Core processzorával működnek együtt az Intel QuickPath technológiával, hogy a számítástechnikai teljesítményben ne legyen hiány. A DDR3 operációs memóriának 18 DIMM bővítőhely áll rendelkezésre, amelynek köszönhetően 288 GB RAM memóriát használhat. További merevlemez-partíciókkal legfeljebb hat 3,5 "vagy nyolc 2,5" -es, 12TB teljes kapacitású merevlemez csatlakoztatható. Ezek a paraméterek számos PCI slottal, RAID vezérlőkkel és hálózati csatlakozási és távfelügyeleti képességekkel párosulva a Dell PowerEdge R710-t vonzó választássá teszik a sokoldalú szerver megoldáshoz.

JHa a Dell PowerEdge R710 széria túlságosan drága az Ön számára, nézze meg az alacsonyabb PowerEdge R410 széria szerverét. A Dell PowerEdge R620 szerverek nagyobb teljesítményt biztosítanak. A használt szerverek megtalálhatók a használt szerverek részben.

Bővebben

Videó
Termékek szűrése paraméterek szerint
Modell
Modell
Processzor
CPU típus
Processzorok száma
CPU magok száma
CPU frekvencia
CPU megjelölés
CPU (Benchmark) értékelése
Operációs memória
Operációs memóriája tárolókapacitása
Operációs memóriája típusa
Merevlemez
Szabad pozíciók száma a HDD-re
Szabad pozíciók típusa a HDD-re
Merevlemezek teljesen
Merevlemezek száma
Operációs rendszer
Operációs rendszer
Kiválasztott szűrők törlése