Dell PowerEdge R720

Rendezés
Termékek száma az oldalon
ÁFA mentes ár szerinti szűrés
Az aktuális szekcióban 2 termék van
-

Dell PowerEdge R720 szerver

SRVDEL2UR720010

2U, 2x Intel Xeon 10-core E5-2660 v2 2,2 GHz, 32 GB RAM, PERC H310 mini, iDRAC Express, 8x SFF (2,5"), előlap panel nélkül

Raktáron Utolsó darab
  Konfigurál
Ingyenes szállítás

Ezen termék megrendelésével jogosult az egész rendelés ingyenes szállítására egész Magyarország területén.

Dell PowerEdge R720 szerver

SRVDEL2UR720011

2U, 2x Intel Xeon 10-core E5-2660 v2 2,2 GHz, 32 GB RAM, H710 mini, iDRAC Enterprise, 16x SFF (2,5"), előlap panel nélkül

Raktáron Utolsó darab
  Konfigurál
Ingyenes szállítás

Ezen termék megrendelésével jogosult az egész rendelés ingyenes szállítására egész Magyarország területén.

A Dell PowerEdge R720 professzionális szerver ideális választás az üzleti folyamatok egyszerűsítésére és az ITmenedzsment egyszerűsítésére. A bővített virtualizációs képességek, a jobb energiagazdálkodás és az innovatív irányítási eszközök csökkentik az üzemeltetési költségeket. A kialakítás egy Rack 2U szerver, amelynek belső elrendezése úgy van kialakítva, hogy a kábelek szervezése ne zavarja a légáramlást vagy az egyes komponensek elérését. Az LCD információs kijelzőn keresztül mindig áttekintést kap a szerver állapotáról, az áramellátásról és az üzemi hőmérsékletről. A PowerEdge R720 már a Dell szerverek tizenkettedik generációja, azzal az előnnyel, hogy amint megismerkedik az egyik generáció vezetésével, megérti a következő generációt, amely könnyen navigálható lesz.

A szerverek akár két, nyolc vagy tíz magos új generációs Intel Xeon processzorral is működhetnek, amelyek Intel QuickPath technológiával rendelkeznek, így a számítástechnikai teljesítményből sosem lesz hiány. A DDR3 memóriában 24 DIMM bővítőhely áll rendelkezésre, amely akár 768 GB memóriát is tartalmazhat. További merevlemez-partíciókkal legfeljebb nyolc 3,5 "vagy 16" 2,5 "-es, 32 TB teljes kapacitású merevlemez csatlakoztatható. Ezek a paraméterek számos PCI résszel, RAID vezérlőkkel és távoli hálózat elérésével párosulva a Dell PowerEdge R720 vonzó választás a sokoldalú szerver megoldáshoz.

Ha a Dell PowerEdge R720 sorozat túlságosan drága az Ön számára, nézze meg az alacsonyabb PowerEdge R710 szériájú szervert. A Dell Precision szerver számítógépek szintén érdekes alternatívát jelenthetnek. A használt szerverek megtalálhatók a használt szerverek részben.

Bővebben

Videó
Termékek szűrése paraméterek szerint
Modell
Modell - szerver
Processzor
CPU típus
Processzorok száma
CPU magok száma
CPU frekvencia
CPU megjelölés
CPU (Benchmark) értékelése
Operációs memória
Operációs memóriája tárolókapacitása
Operációs memóriája típusa
Merevlemez
Szabad pozíciók száma a HDD-re
Szabad pozíciók típusa a HDD-re
Merevlemezek teljesen
Merevlemezek száma
Operációs rendszer
Operációs rendszer
Portok - switch
Kiválasztott szűrők törlése