Dell PowerEdge R730

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell PowerEdge R730 szerver a vállalati hálózat erős magját képzi. Ez egy 2U rack szerver, két Intel Xeon v4 processzorral, és mindegyik CPU akár 22 maggal is rendelkezhet. A RAM memória DDR4 típusú és 24 DIMM foglalat található a RAM-hoz, összesen 3 TB kapacitással. Ami a merevlemezeket illeti, van egy konfigurációt 16x 2,5" vagy 8x 3,5" foglalatokkal. Általános felszerelés a SAS és RAID vezérlő, az iDRAC8 és esetleg az SFP+ modulok. Röviden, ez egy professzionális és nagymértékben skálázható szerver, amelyet pontosan saját igényeihez szabhat. Fontos, hogy megbízhat a Dell PowerEdge R730 szerver minőségére.