Dell Precision 3630

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A modern Dell Precision 3630 munkaállomás kompakt minitorony kialakításával lep meg. Első pillantásra könnyen összetéveszthető a számítógép egy közönséges irodai PC-vel, de belül a professzionális Precisions teljesítményével egyenértékű teljesítményt találunk. A 8. és 9. generációs modern Intel Core vagy Intel Xeon processzoroknak köszönhetően nagy teljesítményre és Windows 11 támogatásra számíthatunk. A professzionális nVidia Quadro grafikus kártyák zökkenőmentességet és megbízhatóságot biztosítanak az igényes CAD projekteknél. A DDR4 RAM memória kapacitása elérheti a 128 GB-ot, és akár 5 lemez is telepíthető.

Blogunkon elolvashatja a Dell Precision 3630 munkaállomásról szóló értékelést.

Ha jelenlegi Precision 3630 kínálatunk nem tetszik, tekintse meg a számítógépek grafikai munkához és CAD részt, ahol sok más Dell munkaállomás-modell és konfiguráció megtalálható.