Dell Precision 7520

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Precision 7520 notebook a munkaállomások teljesítményét kompakt, 15,6" testbe helyezte. A 7. generációs Intel Core négymagos processzora, vagy akár a mobil Intel Xeon biztosítja a megszokottnál nagyobb teljesítményt. Egyes konfigurációk tartalmazhatnak 6. generációs CPU-t. A Precisionok második legfontosabb eleme a grafikus kártya, amely természetesen dedikált. Rendelkezésre állnak professzionális nVidia Quadro vagy Radeon Pro kártyák, amelyekkel igényes 3D projekteken dolgozhat. A kijelző általában FullHD, de találhatunk 4K felbontású változatokat is. A Dell Precision 7520 egy nagy teljesítményű notebook grafikai munkához és CAD-hez, amely még túlterhelés esetén sem melegszik túl.