Dell Precision 7540

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Precision 7540 kivételes teljesítményt kínál kompakt laptop kialakításban. A laptop kijelzője 15,6" képátlójú és általában Full HD felbontású, bár 4K felbontású konfigurációval is találkozhatunk. A váz szilárd és tömör ötvözetből készült, amely nagy mechanikai ellenállóságot és prémium megjelenést biztosít. A 9. generációs processzorok támogatják a Windows 11-et, és általában Intel Core i7, i9 vagy Intel Xeon hat- vagy nyolcmagos változatai. A RAM memória akár 128 GB DDR4 is lehet, emellett a megbízható ECC modulok is támogatottak. A Precision 7540-ben a 4 dedikált grafikus kártya egyikét találjuk, leggyakrabban nVidia Quadro T1000 vagy T2000 4GB memóriával, vagy a legerősebb Quadro RTX 3000 6GB-tal.

A laptop kerületén 2x USB-C Thunderbolt 3, 2x USB 3.1, HDMI, mini DisplayPort, RJ-45, audio és opcionálisan intelligens kártyaolvasó és memóriakártya nyílás található. Alulról már nem található meg a hosszúkás dokkoló csatlakozó az öreg E-family dokkolókhoz, már az újabb USB-C dokkolókat szükséges használni. Legalább 180 W-os adapterre van szüksége a tápellátáshoz, de nem csinál hibát, ha 240 W-ot használ.

A blogunkon megtekintheti a Dell Precision 7540 fényképeit kommentekkel együtt.

Ha ez a modell Önnek már túl erős, nézze meg az előző generációsat, a Dell Precision 7530 modellt. Minden Dell Precision mobil munkaállomást a grafikus és CAD laptopok részlegben talál.