Dell Precision M4600

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Precision M4600 laptopok kiemelkednek a sokoldalúságukkal és a kiváló grafikai és számítástechnikai teljesítményükkel. Ha szüksége van egy asztali számítógép teljesítményével és képességeivel rendelkező mobil állomásra, ez a széria az Ön számára készült. Az AMD Eyefinity technológia lehetővé teszi, hogy akár három monitort használhat dokkoló nélküli eszközökön és akár ötöt dokkolóson. Használhatja a laptopját egy kényelmes és teljes munkahely alapjául. Ráadásul a Dell Precision M4600 modellek kompatibilisek a Dell Latitude E kiegészítőkkel. Az NVIDIA Optimus technológiának köszönhetően grafikai teljesítményszabályozással és intelligens módváltással azonban biztonságosan dolgozhat a laptopjával, anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor üzemképessége miatt.

Az alváz elegáns, professzionális alumínium-magnézium kialakítású. Az adatok biztonságát egy szabadesés szenzor védi, amely megvédi a meghajtót, ha leesik. Ezenkívül a gép MIL-STD 810G katonai szabvány alapján van tesztelve.

A számítógép Intel Q67 Express chipset tartalmaz, és Intel Core i5 ig vagy Intel Core i7 processzorok egyikével kínáljuk, még a Quad Extreme Edition verzióban is. A képmegjelenítést a fejlett NVIDIA Quadro 1000M professzionális grafikai kártya vagy az NVIDIA Quadro 2000M 2 GB-os egyedi memóriával vagy AMD FirePro M5950 Mobility Pro programmal támogatja, 1 GB GDDR5 memóriával. A 15,6" kijelzővel a laptopok 37,6 cm x 3,6 cm x 25,6 cm méretűek, és 2,79 kg a tömegük akkumulátorral együtt. A készülék optikai DVD-meghajtóval, a szükséges vezeték nélküli kapcsolattal és nagy számú csatlakozóval rendelkezik.

Ha az M4600 sorozat nem elegendő az Ön számára, kereshet egy újabb generációs, Dell Precision M4700 gépet. A korábbi olcsóbb generáció a Dell Precision M4500 nevet viseli. Érdekelheti egy erősebb 17 "kijelzővel rendelkező modell, a Dell Precision M6600. További minőségi használt laptopot találhat a használt laptopok részben.

Bővebben