Dell Precision M4800

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

Szüksége van megbízhatóságra és maximális grafikára és számítástechnikai teljesítményre a laptopjánál? Akkor jó helyen van, mert a Dell Precision M4800 mobil munkaállomás professzionális tervezők és CAD tervezők számára készült. Az nVidia Quadro vagy az AMD FirePro dedikált grafikai kártyák a hatékony CPU és ISV tanúsítványokkal együtt biztosítják a professzionális SW zökkenőmentes működését. Az alumínium és magnézium ötvözetű váz fokozott mechanikai tartósságot biztosít, és a csendes kettős ventilátoroknak köszönhetően nem kell aggódnia a túlmelegedés miatt.

Videó