Dell Precision M6600

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Precision M6600 laptopok robusztus és megbízható gépek, amelyek a legigényesebb felhasználók számára kiváló teljesítményt nyújtanak. Az alumínium-magnézium ötvözet váza, a szabadesés szenzor a merevlemez-védelemhez és az opcionális Dell DataSafe titkosítási megoldás a hardvert és a szoftvert egyaránt védi. A dokkolóállomás segítségével akár 5 monitor csatlakoztatható a laptophoz egy professzionális munkakörnyezet létrehozásához. V A gép teljesítménye optimalizálva van a termékek szoftverkövetelménye szerint, az ISV tanúsítvány alapján tervezésre, animációra, modellezésre és építészeti tervezésre összpontosítva. Emellett a Dell Precision M6600 modellek kompatibilisek a Dell Latitude E tartozékokkal.

A laptopok Intel QM67 Express chipset-tel és többmagos Intel Core i7 processzorral rendelkeznek, még a Quad Extreme Editionben változatban is. Az egyik nagy teljesítményű, professzionális NVIDIA Quadro grafikai kártya 2 GB-os memóriával, vagy az ATI FirePro M8900 2 GB-os DDR5 memóriával gondoskodik a képmegjelenítésről. A 17" kijelzővel a laptopok 41,6 cm x 3,7 cm x 27 cm-esek, tömegük 3,5 az akkumulátorral. A kijelző 1600x900 vagy 1920x1080 felbontást kínál a modelltől függően. A készülék optikai DVD vagy Blu-ray meghajtóval, a szükséges vezeték nélküli kapcsolattal és számos csatlakozóval rendelkezik.

Ha az M6600 sorozat túldrága az Ön céljaira, akkor megnézheti az előző generáció olcsóbb laptopját, a Dell Precision M6500 gépet. Előfordulhat, hogy érdekli a 15,6"kijelzővel rendelkező Dell Precision M4600 modell is. A használt laptopok megtalálhatók a használt laptopok részben.

Bővebben