Dell Precision M6700

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Precision M6700 professzionális laptopkal nem kell aggódnia a teljesítmény hiánya miatt még a legigényesebb feladatoknál sem. A robusztus alumínium-magnézium ötvözetű váz, a szabadesés szenzor a merevlemez védelmére, valamint az opcionális választható Dell DataSafe Encryption biztosítja a készüléket hardver és szoftver oldaláról is Dell dokkoló állomással több monitort is csatlakoztathat a laptophoz, hogy testre szabhatja a munkakörnyezetet. A gép teljesítménye optimalizálva van a termékek szoftverkövetelménye szerint, az ISV tanúsítvány alapján tervezésre, animációra, modellezésre és építészeti tervezésre összpontosítva.

A laptopok Intel QM77 Express chipsetet és többmagos Intel Core i7 processzort is tartalmaznak még az Extreme Edition változatban is. Az egyik leghatékonyabb NVIDIA Quadro grafikai kártya akár 4 GB-os saját GDDR5 memóriával vagy az ATI FirePro M6000-rel gondoskodik a kép megjelenítéséről. A 17"-es kijelzővel a laptopok mérete 41,7 cm x 3,4 cm x 27,1 cm, és 3,5 kg a tömegük akkumulátorral együtt.A kijelző 1600x900 vagy 1920x1080 felbontást kínál a modelltől függően. Az eszköz optikai DVD- vagy Blu-ray meghajtóval is rendelkezik, a szükséges vezeték nélküli csatlakozással és számos csatlakozóval.

Ha az M6700 túl drága és szükségtelenül nagy teljesítményű az Ön számára, megnézheti az előző generációt, a Dell Precision M6600 készüléket. Érdekelheti a 15,6 "-es modell,a Dell Precision M4700 is. A használt laptopok megtalálhatók a használt laptop címszó alatt .

Bővebben

Videó