Dell Precision T3600

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Precision T3600 munkaállomások nagy teljesítményű számítógépek grafikai munkákhoz és bonyolult számításokhoz, amelyeket teljesen átdolgoztak az előző generációhoz képest. A Dell minőségére és hosszú távú megbízhatóságára támaszkodva nemcsak a magas nyers teljesítményre, hanem az összeszerelési minőségre, a kifinomult rendszerre is támaszkodhat. Az egység a független SW gyártók egyesülete (ISV) tanusítvánnyal van ellátva, hogy garantálja a professzionális 3D grafika, a design, a digitális tartalom és a vizualizációs alkalmazások zökkenőmentes működését.

A Dell Precision T3600 Intel Xeon E5-1600 vagy E5-2600 sorozatú processzor meghajtású, legfeljebb 8 maggal. Négy DIMM DDR3 bővítőhely található a Quad csatornán keresztül dolgozhatnak. A grafikai kártyákhoz két PCI Express bővítőhely tartozik, amelyek akár 635 W-os forrással együtt akár 300W-os grafikai kártyákat is képesek kezelni. A készüléket általában nVidia Quadro vagy AMD FirePro munkakártyákkal szállítjuk. Az adatok tárolására két 3,5 "vagy legfeljebb négy 2,5" -es merevlemez használható, beleértve a SAS-t és az SSD-t is.

Ha a Dell Precision T3600 széria feleslegesen nagy teljesítményű és drága az Ön számára, megnézheti az előző generációt, a népszerű Precision T3500 készüléket. Erőteljesebb konfigurációt talál a Dell Precision T7500 modellek között. További használt számítógépek találhatók a Használt számítógépek részben.

Bővebben"