Dell Precision T5600

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Precision T5600 egy középkategóriás Tx600 sorozat. Ez egy nagy teljesítményű gép, modern tokban, széles bővítési lehetőségekkel. A gépház belseje és az alkatrészek elrendezése úgy van kialakítva, hogy az egész napos munka során is elegendő hűtést biztosítson komplex 3D-s projektekhez, szimulációkhoz vagy nagy adatelemzéshez. A Dell Precision modellek általában rendelkeznek ISV tanúsítvánnyal, amely biztosítja a HW és a professzionális grafikai szoftverek közötti kompatibilitást.

Új, fejlett technológiák, mint például a Dell Reliable Memory a RAM memória hosszú távú megbízhatósága érdekében, nVidia Maximus az nVidia Tesla kártyatámogatáshoz, és egyéb fejlesztések, amelyek a Dell Precision T5600-ot a hatékony CAD-alkalmazások vezetőjeként alkotják, szintén elérhetőek. Legfeljebb két, az E5-2600 processzorcsaládból származó AVX technológiával rendelkező 8 magos Intel Xeon processzor biztosítja a számítási teljesítményt. Két processzoros modellek esetén 8 db négycsatornás DIMM bővítőhely áll rendelkezésre, amelyek akár 128 GB memóriát is tartalmazhatnak. Az nVidia Quadro vagy AMD FirePro professzionális grafikai kártyák egyszerre akár kettőt is csatlakoztathatnak, és a teljesítmény összesen 300W ab 820W tápegységből. . A Precision T5600 készülékhez legfeljebb 4 darab 3,5" merevlemez vagy 8 kis 2,5" -os meghajtó csatlakoztatható. Integrált vezérlő van RAID 0, 1, 5 és 10 támogatással.

A Dell Precision T5600 igazi szakemberek számára készült. De ha magasabb szériát szeretne, megvizsgálhatja a Precision T7600 legmagasabb modelljét. A spektrum másik oldalán a Dell Precision T3600 még mindig erős, de olcsóbb modell. Van egy korábbi generációs középkategória, a Precision T5500. A teljes ajánlat megtalálható a Használt számítógépek részben.

Bővebben

Videó