Dell Precision T5810

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

Untatja a várakozás és megakadás a komplex CAD / CAM projektekkel való munkánal? Itt az ideje, hogy vegyen egy professzionális Dell Precision T5810 grafikus állomást. Egy nagy teljesítményű Intel Xeon processzort biztosít Turbo Boost technológiával olyan alkalmazásokhoz, amelyek egy mag nagy teljesítményét igénylik.Gyors DDR4 RAM-ot tartalmaznak, amely felbontható 256 GB-ig a nyolc bővítőhelynek köszönhetően. Az SSD adattárolók is választhatók a PCIe M.2 variánsban vagy helyezzen be legfeljebb négy 2,5 "vagy három 3,5" merevlemezt. A grafikai teljesítményről gondoskodnak az nVidia Quadro vagy AMD FirePro professzionális kártyák. Válasszon megbízható Dell Precision munkaállomást és dolgozzon 4 éves garanciával.

Olvassa el recenziónkat, és ismerkedjen meg részletesebben a Dell Precision T5810 workstation következő generációjáról.

Videó