Dell Precision T7600

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Precision T7600 sorozat a csúcsminőségű Tx600 megjelölésű széria. A robusztus gépek kiváló teljesítményt nyújtanak és széleskörű bővítési lehetőségekkel rendelkeznek. A Dell Precision modelleknél az a klasszikus, hogy biztosítják a HW és a professzionális CAD szoftverek kompatibilitását, amint azt az ISV tanúsítvány is bizonyítja.

Az új funkciók közé tartozik a RAM hosszú távú megbízhatóságát biztosító fejlett technológiák, az nVidia Tesla kártyák támogatása a Maximus technológiával, és egyéb fejlesztések, amelyek a Dell Precision T7600-at a CAD alkalmazások maximális hatékonysága felé vezetik.

Legfeljebb két, az E5-2600 processzorcsaládból származó AVX technológiával rendelkező nyolcmagos Intel Xeon processzor biztosítja a számítási teljesítményt. Két processzoros modellek esetén 16 quad-csatornás DIMM bővítőhely áll rendelkezésre, amelyek akár 512 GB memóriát is tartalmazhatnak. Az nVidia Quadro vagy az AMD FirePro professzionális grafikai kártyák akár három egyidejű csatlakoztatásra képesek, és az energia összesen 675W 1300W-os tápegységgel rendelkezik. A Precision T7600 készülékhez legfeljebb 4 darab 3,5" merevlemez vagy 8 kis 2,5" -os meghajtó csatlakoztatható. Integrált vezérlő van RAID 0, 1, 5 és 10 támogatással.

A Dell Precision T7600 széria valóban a legigényesebb. Ha a teljesítménye felesleges, érdemes lehet egy alacsonyabb Precision T5600 vagy T3600 gépet megnézni. Van még a legmagasabb osztályú, a Precision T7500 korábbi generációja is. A teljes ajánlat megtalálható a Használt számítógépek részben.

Bővebben

Videó