Dell Precision T7610

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Precision T7610 munkaállomás a sorozat legmagasabb modellje a legigényesebb profik számára, akik 3D projektekkel dolgoznak. A számítógép tartalmazhat akár két tizenkétmagos Intel Xeon processzort, és a 16 DIMM bővítményekbe összesen akár 512 GB RAM helyezhető. Ennek köszönhetően a Precision T7610 használható tower szerverként is. A gépházban 4 foglalat található 3,5" merevlemezekre, de találunk itt 5,25" foglalatokat is, amelyekbe további 4 darab 2,5" lemezt helyezhetnünk. Összesen így akár 8 merevlemezt helyezhetünk be, amelyeket a beépített SATA/SAS vezérlő 0, 1 és 10 RAID tömbben tud futtatni. Az 1300W tápegység a két processzoros konfigurációban képes 3 grafikus kártya működtetésére. Röviden, ha maximális teljesítményt keres, a Dell Precision T7610 azt biztosítani tudja Önnek.

A blogunkon megtekintheti a Dell Precision T7610 gépház remekül átgondolt konstrukcióját.

Videó