Dell Precision T7910

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Precision T7910 csúcssorozata a rendkívüli teljesítmény és a maximális megbízhatóság egyedülálló kombinációját nyújtja. Az ISV tanúsítvány biztosítja a kompatibilitást és a zökkenőmentes működést az Adobe, az Autodesk és más professzionális alkalmazásokkal.

A Dell Precision T7910 akár két 22 magos Intel Xeon processzor használatát is lehetővé teszi a legösszetettebb számításokhoz. Minden processzor 8 DIMM foglalattal rendelkezik DDR4 RAM-okhoz, így kétprocesszoros konfigurációk esetén akár 1 TB RAM is elfér 16 foglalatban. A RAM ECC-típusú, amely a rendszer stabilitásának fenntartása érdekében ellenőrzi és korrigálja a memóriamodul hibáit. A rendkívül erős 1300 W-os tápegységnek köszönhetően akár 3 grafikus kártyát is elhelyezhetünk a Precision T7910-ben, általában nVidia Quadro vagy AMD FirePro kártyákat. A tower gépház valóban hatalmas, ami biztosítja a szükséges légáramlást, és elegendő helyet hagy akár 8 2,5"-os merevlemeznek. A számítógép így szerverként is használható.

A Dell Precision T7910 egy igazán nagyszerű gép a legigényesebbek számára. Ha olcsóbb megoldást keres, a grafikus és CAD-számítógépek részlegünkben megtalálja.

Videó