Dell UltraSharp

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 690 0477 telefonszámon vagy az info@technimax.hu e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell UltraSharp egy Dell LCD monitorok nagyobb választéka, melyeket fényképekreés grafikai munkára terveztek. Az újabb modellek kombinálják a színes pontos IPS panelt egy állítható állvánnyal.

Az UltraSharp modelleket különösen azok a grafikusok és tervezők fogják értékelni, akiknek igazi színvisszaadásra van szükségük torzítás nélkül. Mivel a projektmunka gyakran késői órákig is elhúzódik, a monitor állíthatósága biztosan jól jön a jelenleg használt széknek megfelelően, vagy függöleges pivot módba forgatása. A Dell magasabb termékvonalával bizotsan nem tesz rossz lépést.