Dell Venue 11

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Venue 11 táblagéphez nem kell alkalmazkodni, mert alkalmazkodik Önhöz. Rugalmas munkamódszereket tesz lehetővé - erős összetevőinek és csatlakoztathatóságának köszönhetően, klasszikus érintőképernyős táblagépként is használható, még pontosabb munkához érintő ceruzával is, valamint beállítható egy tartóba állvánnyal és billentyűzettel, ezáltal kompakt laptop lesz belőle, vagy használjon dokkoló állomást és külső LCD monitort és egérrel és billentyűzettel,, hogy teljes funkcionalitású, kényelmes munkahely legyen, melynek alapja a Dell Venue 11 táblagép.

A Dell Venue 11 business táblagépet úgy tervezték, hogy jól működjenek a vállalati környezetben, mint az operációs rendszerük, a klasszikus x86 Windows rendszer. Ennek eredményeként nem kell aggódnia a vállalati hálózaton lévő alkalmazásokkal vagy más eszközökkel nem lesz kompatibilis. A beépített kamerákkal, 10,8" Full HD kijelzővel és prémium hangzással egyszerűen videót, beszélgetéseket és konferenciákat szervezhet. A hardwre-je alkalmas a vállalkozásán kívüli munkához is.

Bővebben

Videó