Használt noteboook Core 2 Duo

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

Az első Core 2 Duo processzorok 2006-ban jelentek meg a piacon, amikor helyettesítették a régebbi CPU-t a NetBurst technológiával. A megnövekedett teljesítmény, az alacsonyabb energiafogyasztás, és így a kisebb hőtermelés által a laptopokban nagyon kedveltek lettek, és az elsőségüket sokáig tartották is . A mai napig még mindig széles körben használják az irodákban, üzletekben, de otthoni használatra is alkalmas, az internetes böngészésre, a filmek és sorozatok nézésére. Napjainkban már újabb processzorok helyettesítik őket, leggyakrabban az Intel Core i5, de a magasabb árral kell számolni.

Technológiák

Az Intel Core 2 Duo kétmagos 64 bites processzor a Core technológián alapul. A nagyobb L1 és L2 memóriák a "cool" Core technológiával nagyobb teljesítményt eredményeznek, akár 33% -kal (videó esetén) az Intel Pentium processzorokkal ellentétben, azonos frekvenciával. A kétmagos Intel Core 2 Duo processzorok "E" jelzéssel rendelkeznek. Ezeknek a processzoroknak a legnagyobb előnye a kevesebb áramfelvétel és a processzor kevésbé melegszik fel.