Használt laptopok Core i3

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

Intel Core i3 A Core processzorok legalacsonyabb osztálya. Ideális akadozások nélküli irodai munkára és internetes böngészésre.

Technológiák

A kétmagos, 64 bites Intel Core i3 processzorokkal rendelkező, használt laptopok nagyobb teljesítményt nyújtanak a core 2 duo-vel ellentétben azonos működési frekvencián. Az új Nehalem gyártási architektúrája csökkenti a hőveszteséget.

Ezek a processzorok az Arrandale és a 32nm kód megjelölést használják. A Core i3 első processzora integrált memóriavezérlővel rendelkezik, amely támogatja a DDR3 SDRAM és 1-6 csatornákat. Ez gyorsítja a hozzáférést a számítógép memóriájához.