Használt monitorok 15"-től 17"

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A 15"-17"-ös LCD monitor olcsó és kényelmes megoldás, például olyan felhasználók számára, akiknek nincs túl sok helyük az asztalon. A régi CRT monitorokkal szembeni jelentős előnyei a kényelem, az energiafogyasztás és az egészség. Lehet, hogy bővíteni szeretné a munkahelyét egy további képernyővel, amelynek célja, hogy fontos adatokat tartson a szeme előtt anélkül, hogy több ezret kellene befektetnie nagyobb monitorba.

Ha nagyobb monitort keres mindennapi használatra, akkor nézze meg a 18"-tól 20"-ig terjedő monitor kínálatunkat. Professzionális használatra, ha multimédiával dolgozik, vagy ha szeretné a multimédiát igazán kiélvezni, válasszon 21"-os LCD-monitorokat vagy még nagyobbakat. Az összes LCD monitor a kínálatunkból, és a választ a kérdésre, hogy érdemesebb-e újat vagy használta vásárolni, megtalálja a használt monitorok címszó alatt.