Használt monitorok 18"-tól 20"-ig

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A 18"-tól 20"-ig terjedő LCD-monitorok megfizethető és kényelmes megoldás a legtöbb felhasználó számára. Ez lehet a számítógép fő monitorja, vagy a laptophoz is csatlakoztatható, amelyből a billentyűzet és egér csatlakoztatásával hatékony munkaeszköz válik. A régi CRT monitorokkal szembeni jelentős előnyei a kényelem, az energiafogyasztás és az egészség.

Ha nagyobb monitort keres professzionális használatra, akár multimédiához vagy ha szeretné a multimédiát igazán kiélvezni, válasszon 21"-es LCD-monitorokat vagy még nagyobbakat. Ha olcsóbb megoldást szeretne, és megelégszik kisebb átmérővel, nézze meg a 15"-től 17" -ig terjedő monitorokat kínálatunkban. Az összes LCD monitor a kínálatunkból, és a választ a kérdésre, hogy érdemesebb-e újat vagy használta vásárolni, megtalálja a használt monitorok címszó alatt.