Használt számítógépek Dual Core Xeon

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

Az Intel XEON Dual Core processzorokkal rendelkező munkaállomások olyan munkához vannak tervezve, amelyhez elengedhetetlen a minőségi és nagy teljesítményű számítástechnikai gép, de elegendő a két processzor. Alkalmas business 64 bites programokhoz, amelyek több teljesítményt igényelnek, vagy az ár / teljesítmény arány és mindennapi használatra, mint desktop megoldás. Az nVidia Quadro grafikai kártyákkal együtt használhatóak grafikus feldolgozásra, videószerkesztésre, AutoCad 2D-re, de elsősorban business alkalmazásokhoz tervezték.

Technológiák

Az Xeonok újabb verziói a Nehalem (Core és Series) technológián alapulnak. Gyakorlatilag ezek a Core i5 vagy inkább Core i7 processzorok, amelyek nagyobb L2 és L3 memóriával rendelkeznek, és egyéb fejlesztések, amelyek a minőség javítását teszik lehetővé, mint integrált vezérlő a 3 csatornás DDR3 és ECC modul.