Használt projektorok

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

Az adatprojektorok a multimédiás tartalom korszerű és hatékony bemutatásának módja. Akár egy kis csoportnak, akár egy teli konferenciateremnek mutatunk be, a kiváló minőségű projektor része lesz a bemutatónknak, és befolyásolni fogja azt, amit a közönség gondol. A kivetítő kiválasztásakor jó az alábbi paraméterekben orientálódni.

A fénykibocsátást vagy a fényerőt ANSI lumenben adjuk meg, és meghatározzák a fényerőt és a képminőséget. A nagyobb fényerősség tehát jobb, különösen akkor, ha nem ismerjük a környezet fényintenzitását. Minél több fény van a szobában, annál több fényerőre van szükség a tiszta és látható kép eléréséhez. Szintén fontos a képernyőtől való távolság, és a képernyő mérete. Megfelelően elhelyezett vetítővásznon a kép minden bizonnyal jobb lesz, mint például egy közönséges falon. Minél távolabb van a vetítővászon a kivetítőtől, annál nagyobb fényerő szüksége.

A legjobb, ha a projektor felbontását a jel forrásalapján választjuk ki, amelyet hozzácsatlakoztatunk. Az intelligens konverziós mechanizmusok különböző felbontásokat konvertálnak, de bizonyos esetekben a képminőség csökkenhet.

A kontraszt a legvilágosabb és legsötétebb pont fényerő aránya. Például, ha a kontraszt 1000: 1, a legvilágosabb fehér, amit a projektor képes megjeleníteni, 1000-szer világosabb, mint a legsötétebb fekete.

A lámpa élettartama megmondja számunkra, hogy a lámpa mennyi órát képes világítani. Fontos azonban megemlíteni ezt a paramétert a fényerővel kapcsolatosan, ami a használat által csökken. A kopott és elhasználódott lámpa azonban a legtöbb projektorban újra cserélhető anélkül, hogy egy teljesen új kivetítő vásárlásába kellene invesztálni.

A kivetítő funkcionális felszerelése gyártónként változhat, ezért célszerű tudni, hogy milyen tulajdonságokra lesz szükségünk a bemutatónkhoz, és melyeket nem használunk ki, és ezért nem kell érte fizetnünk. A leggyakoribb funkciók közül néhány az automatikus kép paramétereinek a beállítása, a zoom, a trapéztorzítás korrekciója és így tovább.

A kimeneti zaj érdekes vagy kevésbé érdekes paraméter lehet számunkra. Ha zajos környezetben használjuk a kivetítőt, és csak előadásokat tervezünk zenei vagy hanghatások nélkül, nem kell aggódnunk a kimeneti zaj miatt. Ha azonban egy kisebb csoportnak prezentálunk, a kivetítő az előtte lévő asztalon van, és az előadáson beszélünk, jó választani egy alacsonyabb zajszintű készüléket, amely nem zavar a beszéd során.

A kivetítő súlyát és méretét annak a célnak megfelelően értékeljük, amelyre használni akarunk. Ha tudjuk, hogy gyakran utazunk vele, minden bizonnyal kisebb és könnyebb modelleket keressük.