Használt számítógépek

Rendezés
Termékek száma az oldalon
ÁFA mentes ár szerinti szűrés
Az aktuális szekcióban 58 termék van
-

Dell OptiPlex 7010 tower számítógép

PCDELT7010003

tower Intel Core i3 3220 3,3 GHz, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Intel HD, DVD-RW, Windows 10 PRO

Raktáron 12 db
  Konfigurál

Dell OptiPlex 790 SFF számítógép

PCDELS790023

SFF Intel Core i3 2120 3,3 GHz, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Intel HD, DVD-ROM, Windows 10 PRO

Raktáron 12 db
  Konfigurál

Dell OptiPlex 7010 SFF számítógép

PCDELS7010075

SFF Intel Core i3 3220 3,3 GHz, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Intel HD, DVD-ROM, Windows 10 PRO

Raktáron > 20 db
  Konfigurál

Dell OptiPlex 7010 USFF számítógép

PCDELU7010007

USFF Intel Core i3 3220 3,3 GHz, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Intel HD, DVD-ROM, Windows 10 PRO

Raktáron 6 db
  Konfigurál

Dell OptiPlex 990 SFF számítógép

PCDELS990016

SFF Intel Core i5 2400 3,1 GHz, 4 GB RAM, 500 GB HDD, Intel HD, DVD-ROM, Windows 10 PRO

Raktáron 8 db
  Konfigurál

Dell OptiPlex 790 USFF számítógép

PCDELU790041

USFF Intel Core i5 2400S 2,5 GHz, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Intel HD, DVD-ROM, Windows 10 PRO

Raktáron 13 db
  Konfigurál

Megbízható, használt számítógépet szeretne vásárolni, és ugyanakkor biztosítani a hosszútávú garanciát a bevált klasszikus boltokkal? Üdvözöljük a Technimax-nál, amely a használt Dell számítógépek értékesítésére specializálódott. Mit értünk az alatt, hogy a számítógép használt? Használt számítógépekről van szó, amelyek az első vásárló megvásárolt, és átment a tesztelésen, a tisztításon, a telepítésen és esetleg kisebb javításokon. Ajánlatainkban talál használt Dell PC-ket két sorozatban a Dell OptiPlexet vagy a nagyteljesítményű használt munkaállomást grafikai munkához, a Dell Precisiont.

Használt Dell számítógép

A kész termék, egy használt számítógép, de nemcsak a márka (gyártó), hanem a jelenlegi állapota is. Először is meg kell állapítani a használt számítógépek kiskereskedőjétől, hogy a garancia milyen hosszú, hogyan intézi a reklamációt, és főleg hogyan viszonyul a garancia idő letelte utáni esetleges javításokhoz. Minőségi használt számítógépnek nem csak márkás termék számít, hanem olyan számítógép is, amely elegendő garanciával rendelkezik, amelyekről a használt számítógépek kiskereskedője gondoskodik a továbbiakban is. A valódi érték látható a fokozhatóságban, azaz az ajánlatban szereplő változatok számában, amelyet az ügyfél kívánságának megfelelően lehet beállítani. Nálunk megtalálhatók az USFF típusú mini-számítógépek vagy a vékony gépek, mind a nagy számítógépek, és végül a szerverek is. Az egyes darabok egyéb specifikus módosításait a konfigurátor segítségével oldjuk meg. Ne feledje, hogy az autó egyetlen verziója nem illik mindenkinek, ezért miért ne kaphatna személyre szabott használt számítógépet?

Legolcsóbb számítógépek?

Hol és mennyiért érdemes olcsó használt számítógépet venni, ez a kérdés első hallásra összetett. Leegyszerűsítve 3 lehetőség létezik, hogyan vegyünk olcsó számítógépet.

- A legolcsóbb lehetőség lakossági hirdetésben vagy aukciós portálokon, ahol egy "darab vasat" vásárol garancia nélkül, és nincs biztosítva a jövőbeli szerviz sem. A gyanúsan olcsó számítógépek ilyen forrásokból igazán nem jó választás.

- A használt vagy refurbished technika beszerzésének másik módja a virtuális webáruházból való rendelés, ahol az asztali számítógépek kínálata széles. Mindazonáltal vigyázni kell, hogy ezeknek a forgalmazóknak nincs saját raktáruk, nincs tapasztalatuk, és nem fogják Önnel individuálisan intézni az esetleges technikai problémákat.

- Az utolsó csoport a valódi viszonteladók, akiknek saját raktáruk van, múltjuk van és valós garanciát nyújtanak. Általában az ár egy kicsit magasabb, de ha biztos akar lenni abban, hogy lesz kihez fordulnia a jövőben, ez a legjobb megoldás. Csak egy valódi kiskereskedőnek van elég tartalék alkatrésze és tapasztalata, hogy a jövőben gondoskodjon a gépről. Tudatosítani kell, hogy a használt számítógép vásárlásával nincs vége.

Szakterületünk a Dell számítógépek, amellyel hosszútávú és pozitív tapasztalataink vannak. Szintén nézd meg a nagy teljesítményű Precision termékcsaládot, amely a grafikai munkákra és CAD-re összpontosít.

Termékek szűrése paraméterek szerint
Processzor
CPU típus
CPU frekvencia
CPU (Benchmark) értékelése
Processzorok generációja
Modell és kivitelezés
Modell
Kivitelezés (CASE típus)
Operációs memória
Operációs memóriája tárolókapacitása
Operációs memóriája típusa
Grafikai kártya
Grafikai kártya típusa
Videokártya modell
Grafika értékelése (Benchmark)
Merevlemez
Merevlemez kapacitása
Merevlemez típusa
Portok
USB-C
USB 3.0
USB 2
HDMI
VGA
DVI
DisplayPort
eSATA/USB
RJ45
COM
LPT
PS2
Operációs rendszer
Windows 11 támogatás
Operációs rendszer
Felszerelés
Optikai meghajtó
Kiválasztott szűrők törlése