Használt Celeron számítógépek

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

Az Intel Celeron processzorok a kínálatunk közül kevésbé hatékonyak, de természetesen mindig a processzor generációjától függ. Ezek elegendő energiát kínálnak az általános alkalmazásokhoz és az interneten való munkához.

Technológiák

Az Intel Celeron processzorok a Pentium 4 magon alapszanak. A fő különbség az L2 cache memórián alapszik, és így a teljesítmény csökkenésében a Pentiummal ellentétben. Az szerkezet egyszerűsítésével a Celeronok könnyebben átütemezhetőek. Ha általánosan rossz véleménnyel van a Celeronok-ról, csak azért, mert azt mondják, hogy rossz, akkor kérjük, olvassa el röviden a processzorok teljesítményének összehasonlítását továbbiakkal a mi ajánlatunkból.