Használt Core 2 Duo számítógépek

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék
Intel Core2 Duo

Az Intel Core 2 Duo processzor az egyik legelterjedtebb processzor az használt asztali számítástechnika területén. Ezek főként a Dell OptiPlex 780-ban találhatók, ahol olcsó, mégis hatékony megoldást kell. Az irodákban, üzletekben, de otthoni internetes böngészéshez, dokumentumokkal való munkához és multimédia megtekintéshez is alkalmas. Utódjaik az Intel Core i processzorok, leggyakrabban az Intel Core i5.

Intel Core technológia

Az Intel Core 2 Duo kétmagos 64 bites processzor a Core technológián alapul. A nagyobb L1 és L2 memóriák a "cool" Core technológiával nagyobb teljesítményt eredményeznek, akár 33% -kal (videó esetén) az Intel Pentium processzorokkal ellentétben, azonos frekvenciával.

A kétmagos Intel Core 2 Duo processzorok "E" jelzéssel rendelkeznek. Ezeknek a processzoroknak a legnagyobb előnye a kevesebb áramfelvétel és a processzor kevésbé melegszik fel. A számítógépházon belüli alacsonyabb hőmérsékletnek köszönhetően a belső alkatrészek élettartama kímélve van.