Használt számítógépek Core 2 Quad

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A számítógépek ezekkel a négymagos processzorokkal hasznosak azoknak, ahol több CPU teljesítményre van szükség a jó pénzért.

Technologiák

Az Intel Core 2 Quad processzorok Core technológián alapszanak. Ez gyakorlatilag két Core 2 Duo chip egy processzorban. Így a Core 2 Quad kétszer erősebb, mint a Core 2 Duo. A nagyobb L1, L2 memóriák nagyobb teljesítményt eredményeznek, míg a "cool" Core technológia nagyobb teljesítményt kínál (akár 33% is lehet videó esetében) ugyanolyan frekvencia mellett a Pentiummal ellentétben.

Az Intel Core 2 Quad quad-core processzorok "Q" jelzéssel vannak jelölve. Ezeknek a processzoroknak a nagy előnye a folyamat teljesítményében és kisebb TDP áramfogyasztásban rejlik - ami szintén csökkenti a CPU melegedését.